Projectmanager regelt vergunningen

Heb ik een bouwvergunning nodig? Of een sloopvergunning? Wijzigt de verkeerssituatie tijdelijk? Het zijn slechts enkele vragen die opkomen wanneer een bouwproject start. Vaak ontkomt u er niet aan om voor uw project een vergunning aan te vragen.

Projectmanager van WJ is specialist

WJ Projects regelt vaak vergunningen voor opdrachtgevers. Wij hebben dagelijks met de materie te maken. Daardoor verloopt het vergunningentraject vaak sneller dan wanneer de opdrachtgever dat zelf regelt. Uiteraard zijn ook andere factoren van belang:

  • wij kennen de weg binnen de gemeente, waardoor de lijnen kort zijn
  • door onze bouwtechnische kennis zijn we specialist
  • we spreken dezelfde taal: binnen de gemeente communiceren we met bouw(technisch) adviseurs
  • wij leveren een zeer gedetailleerde en overzichtelijke aanvraag in

Tijd vergunningentraject

De tijd van een vergunningentraject is afhankelijk van het soort project. Is er een sloopvergunning nodig met bijbehorende asbestinventarisatie? Betreft het een aanvraag voor splitsingsvergunning? Helaas valt er geen eenduidige termijn te geven. Neem gewoon contact met ons op! Op basis van onze ervaring en de belangrijkste factoren van uw project kunnen we een indicatie geven.

Vergunningen voor grote projecten

Als projectmanager helpen wij u graag bij de aanvraag van uw vergunningen. Voor veruit de meeste klanten maakt het vergunningentraject deel uit van het bouwproject. Kijk eens op projecten. Voor deze relaties hebben wij zowel de vergunningen als het bouwproces begeleid en uitgevoerd. U ziet hier onze ervaring met het splitsen van een woning, het optoppen van een woning en het aanleggen van een dakterras.

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op »